SUASANA party perpisahan ustazah shafinaz :')

hah ! arytuh yana janji nak bg korang tgk picca suasana party tuh , kennn ?

jomm ... keep in touch , okey ? :p
 ummi bersama ustazah shafinaz :)
 ustazah shafinaz , happy dy :)
 sedang memberi ucapan :'(
cakap ustazah , cakapp :'D
ummi beri ucapan jugak kpd ustazah shafinaz :)
 gelagat classmates lelaky :')
 hadiah mewakili 1 imtiyaz for ustazah shafinaz :)
faris sama arsyad interframe , grr ~ HAHA .
 nazir dgn muke slumber potong kek sambil buad muke , HAHA .
 leeya , ustazah , wawa , yana , iffah :)
 yana & mimie :') 
bestFRIEND forever ~
 sop dan isi ayam yg ummi kasi ke aku .
kateny biar habeskan .. takde ny gemok . HAHA ,
 wawa & alia .
bestFRIEND forever ~
 ummi , ustazah & adam :')
 ummi & alif :')
bersama bakal menantu katenye :p
 tiga seKAWAN :')
gelagat budak laky bersama ummi :)
 imtiyaz girls , sorryy kabur .
 signature 1 imtiyaz for ingatan ustazah SHAFINAZ :)
kami adelah sahabat selamaLAMANYE :)

hahh ! best takk ? okiee . . sy nak bg ucapan kat ustazah shafinaz nih , 
mewakili 1imtiyaz :')

for ustazah , jage diri bebaek yer kalau dah berhnti ngajar kitorang ..
kitorang sayangggggg ustazah sangat sangat ... 
kitorang sentiasa doakan yg terbaek untuk ustazah :)
halalkan makan minum kitorang , erk ustazah ?
ustazah banyak kasi kitorang semangat nak belajar .
mcam mcam game yg ustazah dah buad untuk kitorang , kann ?
tanpa bayaran pon . thankyou so much , ILY ~
terima kasi atas segala ilmu yg ustazah dah beri kpd kamu 1 imtiyaz !
sampai sini jer yg sy nak ucap ...
ASSALAMUALAIKUM :')
kitorang nak ustazah taw

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

1 ulasan:

Miss Xyz =) berkata...

glemer jgk nme ustzh awk. ustzh Syafinaz. haha :)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.