BLOG aku chumil ? *NOT ! --'

cemen mate aku *oktipu

assalamualaikum koranggg ... aku semakin PELIK dan pelik . --' ADESS , aku PELIK sunggoh . .
kenapa semenjak nih RAMAI giler blogwalking ke blog aku yg HUDOUH nih kate ' arghh ! comel ny blog nih ?! ' , ' sweetny blogg ! ' AIYOO .. nak TERCABOT tulang jari aku taip yg BLOG dorang lagi comel dry aku . that's right , lah ! HUH --'   bagi aku BLOG aku nih berterabur , bersepah & everythin' lah .
HAIH --' hampeh btollah . ..


p/s : korang , korangg .. korang nak taw takk rahsia ? blog aku HUDOUH . blog korang better than BLOG aku yg serabut nih ! ADESS , tak terurus pulakk tuii ? HUHU ..  warning ! lepas nih kalau bw ke blog aku jgn TAIP BLOG AKU COMEL , taw ! HAHA . senghal kan aku ? kalau korang taip jugakk ...
yana baleng MERCUN POPop kat BLOG korang kasi gempak ! HAHAH .. *joke . byeee :')

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

3 ulasan:

CIK PARO! berkata...

cumill macm baby la yana..

YANA PINKY berkata...

erh , ne dehh ? --'

Gee berkata...

nak cakap belog anda chumil jugak..hehehe

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.