PERHATIAN pemenang contest gambar berstory ! :')



assalamualaikum dan selamat malam :) sape pemenang CONTEST GAMBAR BERSTORY  tuuu ..
knp takde sape tuntut HADIAH ? pelik sunggoh pelik ? ADESS , kalau taknak takpee .
teheee ~ yana tak salah sebab korang yg tak inform di FB yana kann kann ? HEHE .. sape surohh !? HADOI , kalau takde sape yg tuntut hadiah jugakk kann kann .. HADIAH tuh yana akan inform kpd BLOGGER yg bertuah ye ? HEHE . jgn nanges sudah ! :p  *seriously okey :') HEHE . yana tak susah pon nak kasi korang semua HADIAH lagi lagi pd BULAN RAMADHAN nih kann ? dapat pahala kat yana :')  kalau sampai ary SABTU takde sp tuntut hadiah , FINE :))) hehehe ... *sukesukee :p  yana tak susah , org laen tak susah . yerlah , org nak kasi free tak mau ? adess , sokay , dear . yana still kasi mase . nnty kalau dah lepas ary SABTU takde jugak yg inform byee byee :') tak kuase yana nak layan lagi dah .


p/s : tunggu erk kepada FOLLOWER2 yana yg disayangi :) yana akan kasi korang HADIAH kalau takde sape yg tuntut HADIAH :D akan jatuh kepada korang hadiah tuu :') assalamualaikum .

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

3 ulasan:

fiQ'Ra berkata...

laaa, yeke...if tak de, sy nak...hihi, tak malunye sy :D yela, tak menang...huhu

shayunk berkata...

maf lah x inform yana . fb faten tak boley nak masuk . faten xley nak buat ae . terserah yana lah . kalau fb x buat hal , faten boley tuntut hadiah tu tp masalah . thanks yaa

YANA PINKY berkata...

faten , kalau fb masalah , just kasi number faten jer . sng nak contact :)

fiqra , HEHE . Ad yg tuntut lah tu :D

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.