PLEASE jgn jd COPYCAT --'



assalamualaikum , malam nih aku mule takde HEMUD ! HUH ! tgh tgh BLOGWALKING melalui CHATBOX aku tuh kann , aku pon visit larh blog dy taw :) and thennn , taw aku nampak apee ?
aku nampak beruk loncat loncat dalam blog sy *oktipu .aku nampak HEADER aku dy pakai , nyot !
OI budakk , aku taw ko new blogger dan baru follow aku , kann ? tapi , aku dah bgtahu awal awal yg aku tak suke COPYCAT ! urghh ! PLEASE lahh ! kan kat GOODIES tuh dah adee --'  takm cukop banyak lagi ker , hahh ? YA ALLAH ..sabar ajer lah .. naseb baek lah bulan RAMADHAN . kalau tak habes aku mentioned kan kau dalam entry nih . please stop it lahh . HUH ! aku paleng tak sukee klau ade yg BERSIFAT seperti si DIA . korang bayangkan , korang buad penad penad lah header tuh comel comel lah kann .. and then tgh bw nampak header korang digune oleh blogger tuh ! AISH , tak ke panas korangg ? HUH !  thenn , URL BLOG aku kan : d-luvers.blogspot.com/ : kann ? ko taw url dy ap plakk ??
d-luver.blogspot.com/ ! OMG ! menyirap giler darah aku sekarang nihh ! tambah S mmg dah jd KLON lah kann ? YA ALLAH , tabahkan larh diriku ini .. AMIN :)

p/s : PLEASE jgn jd COPYCAT . aku paling tak suke --' jgn sampai aku mentioned engkau sekali dgn blog kau erk ... jgn sampai ! ASTAGHFIRULLAH .. ap aku mencarut nih ? HUH . aku harap kau bertaubat dan hentikan perngai itu . buat pengetahuan kau para blogger yg laen pon takkan suke dgn sikap ko yg BAEK sangad tu --' byee . assalamualaikum ! :')

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

3 ulasan:

op anaz berkata...

sabo je lah..haha..

Memey Baharom berkata...

sabar yeeea dose die kan .

YANA PINKY berkata...

urm , tuh lah .. saba jerlah

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.