SEGMEN ' saya nak header free ! '


IN ENTRY MELEKIT !

assalamualaikum u'olls . malam nih yana saje nak buad segmen taw taw :)
segmen nih aku buad saje saje .. sebab kan aku pon tgh BOSAN dan elok bersedekah pd bulan ramadhan nih , kannn ?? HEHE . syarat dy senang jer .. tak menyusahkan korang nak LIKE itu ini :)


SYARAT :

  • tempekkan banner di atas dalam entry anda
  • buad satu ENTRY tentang SEGMEN ini .
  • lengkapkan SLOGAN ' saya nak header dari yana kerana ... ' tak kurang daripada satu patah perkataan , HAHA .
  • dah siap buad entry gam link korang di entry ini jugakk .
HAH ! tak susah kann kann ?? HADIAH dikira macam nih :

HADIAH :

  • 5 header menanti korang .
  • tempat pertama : header flash gif for 1 entry terbayekk .
  • kedua : header vogue for 2 entry terbayekk .
  • ketiga : header simple for 2 entry dipilih 
HAH ! best tak ? kalau penyertaan kurang drpd 10 org tak akan dibatalkan . tujuan yana buad sebab yana taw ramai blogger baru yg tak de header  kann ? HAH ! justeru , yana buad segmen nih untuk kasi korang header CUTE kot . HEHE . yana tag : semua blogger :)

p/s : if penyertaan mendapat sambutan , HEADER akan ditambah ! TARIKH TUTUP : 12 OGOS 2011 .
mase taklah panjang sebab yana kan pelaar , harap paham :) assalamualaikum , bye :D


DITUTUP !! *TERIMA KASIH ATAS JOINN :)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

18 ulasan:

Faqihah Husni berkata...

Assalamaualikum Yana, Kalau nak SEDEKAH, bukan ini caranya.
Ini namanya RIAK sebab, kita menunjuk-nunjuk yang kita ni baik/nak bagi header kat orang dengan cara tu.

YANA PINKY berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
YANA PINKY berkata...

@Faqihah Husni

wsalam , kalau nak katekan cmtuh takpelah kan . sy terima .
tapi , niat sy ikhlas nak bantu org dan takde niat menunjuk2 langsungg dalam segmen nih . anyway , terima kasih banyak2 sebab kasi teguran walaupun qihah rase laen . :)

baby berkata...

done ~
tq okies....heheehee~

http://nonasani.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-header-free.html

ushaa taw!hehee..~alaahh..jgn arr batalkaan..plisz3!!

iyka zulaika berkata...

segmen ni jadi ke batal ?

YANA PINKY berkata...

HAH ? mane ade dibatalkan ?

baby L thankyou , insya'allah :)

iyka zulaika berkata...

sis Iyka nak join :)

http://stobewymerahatiy.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-header-free.html

tenkiu dearr :)

YANA PINKY berkata...

welcome :)

Garang tp Cute berkata...

asslammualaikum, sis dah join..
bukan riak, tp xsalahkan buat baik pada org lain :)) uji pemikiran dan uji talent yg adik ada...

Garang tapi cute taw :))

http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-header-free.html

YANA PINKY berkata...

yupp , thx join . yana takde niat langsung pon .

Garang tp Cute berkata...

sis tau =)
nawaitu tu penting, is not a big big problem..:)

--just smile ok ;)

Hanani berkata...

join ya !

http://doladolly.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-header-free.html

Mashitah berkata...

saye join arh ! kalau x , saye akn jadi org pertama yg rugi .

http://shushitah.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-header-free.html

nurul syafiqah bt. abdul haris berkata...

http://sweetpyqah.blogspot.com/2011/08/join-saya-nak-header-free.html
* =) join .

Puteri Nur Khairina berkata...

join yepp =)
http://sayaseoranggadis98.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-header-free.html

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-header-free_13.html

IntaNBerliaN berkata...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-header-free.html

TQVM

Adibah berkata...

Tq buat segmen nih..

Sya dh buat entri dn join segmen nih.. :)

http://adibahstory.blogspot.com/

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.