GOODIES : picca for header part 1 :]


assalamualaikum sekalian umat :p malam nihh yana bosann , so kebetulan lame tak kasi goodies yg tak berapa goodies kannnn . so ? cekidaut lah ^^  gambar nihh for letak kat header taww . yana jumpe kat favim dan weheartit.com :]














p/s : wahhh wahhh , sedappp nyee tgk gambar . dahh abess lah kawan . hihi , lek tonanggg sudahh . tak nampak baru part1 ? yana terpaksa pecahkan dalam bentuk part sebab yana banyak sangat picca picca cmnihh . lagilagii yg menjadi feberet org letak kat header . banyak mmg banyak , nnty yana sambungg buat part2 pulak keyhhh , jgn lupe credit n komennn taw . kbye .

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

9 ulasan:

Siti Natasha Irina berkata...

nak ambil girl pegang belon blh ?
semua doodles awk cantik2 ^_^

#suraya berkata...

Ambik satu :)
Thnks a lot :)
rajin awk cari eh ?
hikhik :D

YANA PINKY berkata...

siti natasha : ehh ehh , ne lehh . haha , dok ler . gurau jer . kan goodies . so amek lah :p thankyouu :]

suraya : okey okeyy , welcome . hihi :>

Iman Alia berkata...

Ambil satu !

Iman Alia berkata...

Nak satu !thanks

Susan Lolo Bua berkata...

akak amik header Yana ni..

YASMIN :) berkata...

yas ambik setengah dari gabar ni yaww

Ellisa Syafiqah berkata...

Take one ~

Faiza Zulaika berkata...

Awk, cmne nk amek ??
sye try right-click, sme mcm kat goodies header awk pon xleh..
Cmne ek ??

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.