GOODIES : picca for header part 3 :]


assalamualaikummm , oyehhhh ! kita kembali dalam part3 yeahhh . malam nihh saje nak buat sekali semua sebab takut nnty bz takleh kasi dahhh . so what ? taksuke pi lantak u lahh . okeyy , kali nih yana nak share picca yg popular sampai sekarangg . pic perempuan yg cute in multiple colourss :p cekidaut ^^










p/s : huhhh ! selesaiii sudahhhh ! so , creds lahh . bukan kat yana but kat NAZUHA :]  nak tak gambar nerd kat yana punyee header tu ? haha . tungguuuuu , kbye .

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

9 ulasan:

miss J berkata...

Macam mana nak ambik ?

YANA PINKY berkata...

@miss J

tekan kat gambar tuh thenn amek lah .

Mish Apple berkata...

mne boleh ambek . disable right click . klo da click gambar pon tak boleh . .

YANA PINKY berkata...

click gambar takboleh menipuu lah kak oii , haha . saya tak buat disable click kat pic . saya click bolee jea ? -.-"

YASMIN :) berkata...

yas ambik yaww

AzzaLifeStory berkata...

tet tet. .azza ambek. .

fatin najwa berkata...

kita ambik satu ye. dengan ada chalk warne pink utk header satu.:)

Faiza Zulaika berkata...

Yana, cmne nk amek ??
Click gmbr blh, tp bile nk right-click xleh laa.. Cmne tue ??

! Gadis Ice-cream ! berkata...

kite amik 3 tau....nk buad header....thanks=)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.