10 header for 10 orang terpantas :)

DITUTUP ! 


 nampaknya yana dah lama tak online kan ? sebab chicken pox loh . huhu , mmg mengerikan dah mcm zomba . haihh , anywayy please doakan yana cepat sembuh ? cantik tak header baru yana ? hihi , gune design glitter . ouchh , so glitter ! haha . hurm , ini saje je untuk 10 org . i know yg ramai tak reti buat header . so what yg i want 10 orang terpantas . just ada satu syarat , hihi :> komen kat bawah besertakan :


sebab apa korang nak header dari yana & ucapan sembuh : 
  contoh : saya si polan na header dari yaan sebab header yana cantik or  whatever . saya doakan yana cepat sembuh or blaablabala .


tak kurang 10 patah , haha . pandai2 lah bodek ye ? ucapan sekali okey ? senang je kowt . nnty yana pilih sendiri , komen je . nnty yana akan pilih yang bertuah . tapi tapi if yana dah pilih kan , yana tak suka org cerewet and banyak giloss permintaan . and then , tak semua boleh siap dalam satu masa . please take care about it ! :)


p/s : okeybye , wsalam .


Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

15 ulasan:

Syah Zahari berkata...

hello,yana...moga cepat sembuh n kalau daa sembuh,syah bawak juma abg nickhun..hehe *bodekkuatbudakni*

btw,nk header..lol

YANA PINKY berkata...

@Syah Zahari lols , amboi amboii . nickhun yee . janji tetap janji :P rileks . pm me keyh kalau nak headerr :)

♥ farhana akmal azahar ♥ berkata...

Sebab yana punya header semua lawa-lawa . Kita jealous . Hihi , haha . And semoga cepat sembuh oky sayng ? :))

arina syahirah berkata...

annyeong,ehem ehem
wahai cik Yana isteri nickhun,gf nickhun or whatever nickhun lah yang cantik jelita lagi comel..arina nak header boleh? header Yana very2 beautiful la.//jeles ni u_u.Btw,smoga cepat sembuh ok.Kalau tak sembuh juga,ermm arina suruh nickhun tolong ubatkan ^^

YANA PINKY berkata...

@♥ farhana akmal azahar ♥ yeke lawa ? haha , yana rasa huduh . kalau jeles meh kita buatkan , hahahihi :P kalau nak please pm me at fb okey sayangg ^^v

YANA PINKY berkata...

@arina syahirah ehem ehem , haaha . amboi . bodekk je ehh , nickhun ? kalau yana buat bwk jumpa dia eh ? haha hihi , kalau nak pm me at fb keyh yunkk . thankss and welcome :))

Nur Amalina ^_^ berkata...

Yana yang lagi comel yang lagi cantik jelita ^^ yang bakal jadi gf nickhun
lawa lah header awak T__T . jeles :D hehehehe

Farah Amiera berkata...

Nak :O

hanna berkata...

saya nak header comel dari yana. smoga cepat sembuh ok!

cukup2 10 p/p kan? hee :D

amy syifa berkata...

tolong!! zombie nak mkn otak! huihui.btw get well soon dear.

pasal header nak jugakkk.. =) mmg da lama adore dgn awk pnye blog design termasuk header.kenapa sy nak? sbb saya JELESSSS plus plus tengok header awak cantik giloos.

areya-chan ==' berkata...

nkkk . . :D

Noor Anis berkata...

saya mau header dr kamu, sbb semua header kamu , cun2 !
by the way, semoga cpt sembuh ek, jgn lupa mkn ubt lak..

Ain Zuhairi berkata...

hye adik manisss... semoga sihat sejahtera selalu so boleh la buat header yg comel2 utk saya, hihihih.

diela yunyun berkata...

sayaa na jugakk boleh

YANA PINKY berkata...

okeyfine , semua PM saya di fb ! ^^v

#thanks for ucapan and bodek :P

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.