10,000 visiter yang bertuahh ^^

Assalamualaikum readers


 hari nih nak buat entry special for NIZS :)  hewhew , dia dapat jadi visiter ke 10,000 yaw ! nak tgk bukti ? nihhh diaaaaaa , go on :)




dah nampak ? still jelly ? i dont care ! muahahah , kejammm giloss . okeyyy , Yana baru jer lepas editkan blog dia . header punss . review ? this one lahhh , ngenggg :p nak tgk jugak ? oke oke .


HEADER




okey fine , tak lah cantik . saya tak reti buat header lahhh nizs . lols , jgn maraaaaa :p nak gi blog dia click jer header tak seberapaaa tew :)) and follow himm :>


BLOG




okeyy , harap lahh Nizs puas hatyyy keyhh . sebab Yana sooo peningg nak design acane . sebab Nizs serahkan detail sikit jer . soo , go on lah :)




p/s : please dont remove that credit . hope nizs sukaa :) thanks , byeee :)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

//YoSeob berkata...

hiwhiww . bangga nih ^OO^

cantekk Yanaa edit :))
sayaa sukaa :))

YANA PINKY berkata...

thankss :)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.