GOODIES : signboard/signature ^^v

Assalamualaikum readers

 malam nih saja nak kasi goodies nih . hewhew , ramai benorr yangg req loh . so , i buat lah . HAHA , tapi tak lah cantik sesangat mcm kak miza hawt ^^v so , cekidaut lah :p

http://1.bp.blogspot.com/-97E8CGGRMhk/TrpnLskai6I/AAAAAAAAByo/N1epFaw385g/s1600/goodiesblue.png 
 http://2.bp.blogspot.com/-iXrVeByWzPU/TrpnL893AOI/AAAAAAAAByw/XvvnPdU1jIs/s1600/goodiesgreen.png
 http://1.bp.blogspot.com/-nAnU0aPwRiQ/TrpnMbAKBRI/AAAAAAAABy4/26i8SBoYR3Y/s1600/goodiespink.png
http://2.bp.blogspot.com/-ir-mVPfnJiU/TrpnM6H4D7I/AAAAAAAABzA/ksqeNhuuZrg/s1600/goodiespurple.png


p/s : yana ada kasi 4 warne keyhh . yg atas sekali kalau korang nak buat sendri go on lah . and then , korang boleh ikut tuto di sini for template denim/wdenim or whatever and sini for blogskins ^^ sampai sini sahajaaaa :)  hewhew , siapa amek wajib credit+komen . okeyyy ? boi ~

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

7 ulasan:

k.h.a.l.i.l.a berkata...

ehh... sweetnyee... siyes!

yana, nak mntak tlg boleh? vote sy kat link ni kalau sudi. smpai 14 nov 2011 je. huhu... TQ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275396459166164&set=a.275394759166334.63684.165933393445805&type=1

diela yunyun berkata...

amek 1 aw....nanty saie credit okeyh:))maseh

YANA PINKY berkata...

same same ^^

Arein Farseehar berkata...

thanks ea . kite amek satu :)

mc'yun berkata...

amik satu yer..thx very much

YANA PINKY berkata...

welcomee ^^v

alynshomell berkata...

amik 1 ya..thanks

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.