Hadiah : Contest Siapakah Yana Nickhun ?

Assalamualaikummmmmmm :)

okeyy , ini post for my contest okeyy . nak join click SINI ^^ Okeyh , tujuan yana buat post nih satunya untuk promote kedai-II online yg jual aksesori , makanan , and macam-II ! so , korang WAJIB like/follow lah ye page , fb , and blogshop sponsor . tak susahkan ? untuk korang jugakk . nanti yana akan cek sorangsorang  . and thanksss for sponsor yg sudi sponsor yana ehhh ^^ so , cekidaut lah ^^


3X necklace by Robok Ishi :)




3X ring by Robok Ishi :)


Hey guys , korang wajib lah pergi jenguk2 perkhidmatan beliau :) sebab barang2 dia sugguhh awesome ! ingat , harga dia punss berpatutan . so , let's go ! Jyeahhh , mmg terbaek lahhh :)




1X owl necklace by 1hot shop :)
Blogshop 1Hot Shop :)






2X Vintage Rings by 1 Hot shop :)


Okey guyss , meh lah jenguk2 1hot shop punya page and blogg . Interestingg giloss :) Hheeh , barang barang dia puns cantik cantik . selain daripada nih dream catcher pun ada jual ^^ so , rajin2 kan diri ke page beliau . and one more thing , kalau baik sila tampal banner one hot shop di exchange banner korang :) so , selamat berSHOPPING !! :D

6X button kpop by Ryn Nadafisya :)
1X homes bag by MeiMei Clothing :)
Blogshop Mei Mei Clothing :) 


Guys , pergilah blogshop dia , page dia . harga beg nih tak murah tauu . so , pergi LIKE page dia and follow lah blog dia :)  harga dia mmg berpatutan dan barang barang dia so awesome :>




1X Lens by Hazuka Momoko :)
Blog Hazuka Momoko :)


Guys , meh lah melawat Fb beliau yg dipenuhi lens2 cantik dan comel . hehe , blog beliau punss . comell je blog diaa :) akak nih jual banyak lens . so , singgah lah fb diaa , keyh? harga berpatutan dan sng berhubung .



1X Inner Bawal by JCS  :)
Blogshop JCS :)

1X Bawal Fever by JCS :)


1X Short Skirt by JCS :)


Hey guyss , jom lah click button Like and Follow ke page and blogshop beliau :) org nya sangat lah baik hati dan peramah . so , sng berhubung dgn nya . nak beli shawl ? nak beli skirt ? semuaaa ada :) so , jom lah serbu ! hihi ^^v




1X Flower Inner by Mizna Os :)
Blogshop Mizna Os :)

Guyss , jom lah ke page and blogshop beliau  :) Banyak yg boleh borong , hihi . baju ? tudung ? semuaa ada ! so , jom lahhh Like and Follow blog and page beliau :) harga berpatutan dan sangan cantik :) ^^


1X Pink Maxidress by NadiaShawluver


5X shawl leopard by NadiaShawluver

Okeyyy guys , yana nak kenalkan page fb yg jual macam-II jenis tudung , dress , baju kurung , inner ? Semuaaaa ada ! Okey , korang jenguk lah ye ke fb beliauu . mcm-II ada kat situ . kalau nak beli kan sng jer nak berhubung dgn akak nih . peramahhh sangat , soo jomm lah BERSHOPPINGG :D


20X pcs Cute PinHijab by KittyShawl :)
Blogshop Kitty Shawl :)

Yawww guysss , teringin shawl yg cantik ? selesa dan tahan lama ? Ye , kitty shawl lah tempatnya . beliau menawarkan harga yg berpatutan dan murah sekali . macam-II ada seperti shawl , pin hijab yg comel  , klip shawl . semuaaaa ada . nak borong ? lagi lah boleh , semakin banyak semakin murah . so , apa lagi ? GRAB IT !


1X  coin purse longchamp by Jannah collections :)

1X coin purse angry bird by Jannah MultiCollections :)


Hollooo people ! Jyeahhh , di sini ada mcm-II bende ! korang cari beg ? purse ? Blouse Dress ? Perfume ? Yess , pilihan anda ada disini ! Apa tungguuu lagii ? GRAB IT lah ! dan owner page ini sangatlah baik hati dan peramah ! so , CEKIDAUT yawww :)



3X Loaf Kek Lapis by Dhura Delights :)
Blogshop Dhura Delights :)


Guys , pergilah blogshop dia , page dia ! semua yg tempah responnya semua kata sedap ! so , pergi LIKE page dia banyak banyak sebab mmg terbaekk lah kek lapis dia . belum try belum tahu :)




1X Chocolate by Coklat Manis 2U :)
Blogshop Coklat Manis 2U :)


Hey guyss , meh Like and Follow page and blog beliau . coklat yg sungguh buat yana terliurr . Haha , coklat dia pergh ! mantop . Yana sendiri jeles gilaaa korang dapat hadiah nih . T^T anywayy , datang lah page dia ! thanks :)


2X Angry Birds Notebook by Siti NorMastura :)
Blog Siti NorMastura :)




2X RM10 topup by Nurul Fazirah :)







3X Single Doodle by Intan Nur Hanis :)


2X Dolly by Cci :)
Page  Cci :)




ABOUT BLOG


cursor,header,edit blogskin,edit denim,welcome note opening note,header 3D and banner ­ ­by Syafiqah Mutalib :)


2X Edit Classic Template by Anis Fariha :)


1X header by Wan Hazel :)


3x Header by Yana Nickhun  :)


1X Edit Blogskins & Review blog for 3 days by Scha Feeqah :)


1X Header by Nina Zaharin :)


2X Edit Blogskins by Nurul Hanani :)


4X Edit Denim Template by Aina Hanani :) 


3X Edit Washed Denim by Yunni :)


2X Header by Muazz Adli :)


2X Header by Nazihah Anuar :)


1X Banner Flash by DD :)

UPDATE :  http://d-luvers.blogspot.com/2011/12/update-contest-wajib-likefollow-sponsor.html
p/s ; yappp , thats all . banyakkk kannnnnn ? Hihihi , banyak yg tak diupdate lagi . so , tunggu lah ye ? hopeeee korang joinn , kbhaiii :)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

Syah Zahari berkata...

lol, mne yg i sponsor? xnak?

YANA PINKY berkata...

@Syah Zahari lols , nak sponsor ape ?

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.