Result 'CONTEST SIAPAKAH YANA NICKHUN' !!

Assalamualaikum //bismillahirrahmanirrahim :)




 sooo , 1st sekali thanks for Farah Amiera dan Fiqah Yassin for help me choose the winner//brokenenglish . and 2nd , thanks for consistent yg BAIK sangat join contest merapu yana nih ok ? Hehe , sebenarnya yana nak semua consistent dapat hadiah . Tapi , dgn bilangan hadiah yg tak seberapa tuh . tak dapat den nak bagi semua hadiah . SORRY to say //Haha . so , nak tgk list peserta di SINI :) so the result is ....................


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

The winners for KARANGAN paling best is :

1X Loaf Kek Lapis by Dhura Delights 
1X Necklace by Robok Ishi
1X Ring by Robok Ishi
1X shawl by Nadia Shawluver
1X Doodle by Intan Nur Hanis
cursor,header,edit blogskin,edit denim,welcome note opening note,header 3D and banner ­ ­by Syafiqah Mutalib
1X Header by Muazz Adli



http://superfifteen.blogspot.com/2011/11/contest-siapakah-yana-nickhun.html
akan membawa hadiah seperti dibawah :


1X Chocolate by Coklat Manis 2U
1X  coin purse longchamp by Jannah Collections 
1X Angry Birds Notebook by Siti NorMastura 
1X RM10 topup by Nurul Fazirah
1X Doodle by Cci
1X Edit Classic Template by Anis Fariha
1X Header by Muazz Adli


http://saltsugarofeffa.blogspot.com/2011/11/siapakah-yana-nickhun.html
akan membawa hadiah seperti dibawah :


1X Loaf Kek Lapis by Dhura Delights
1X  coin purse angrybirds by Jannah Collections 
1X shawl by Nadia Shawluver
1X Bawal Fever by JCS 
1X doodle by Cci
1X Edit Classic Template by Anis Fariha
1X Banner Flash by DD



The winners for REVIEW paling best is :


1X homes bag by MeiMei Clothing
1X necklace by Robok Ishi
1X ring by Robok Ishi
1X shawl by Nadia Shawluver
1X Doodle by Intan Nur Hanis
1X header by Wan Hazel



The winners for Doodle paling comel & menarik is :


http://thelittlefh.blogspot.com/2011/12/contest-siapakah-yana-nickhun.html
akan membawa hadiah seperti dibawah :-


1X Lens by Hazuka Momoko
1X necklace by Robok Ishi
1X rings by Robok Ishi
1X shawl by Nadia Shawluver
1X Doodle by Intan Nur Hanis
1X Edit Washed Denim by Yunni



Pemenang Saguhati for ENTRY TERKEMAS & COOL is :


http://ainam-creamy.blogspot.com/2011/11/siapakah-yana-nickhun.html
akan menerima hadiah seperti dibawah :


1X shawl by Nadia Shawluver
1X Angry Birds Notebook by Siti Normastura
1X Header by Nina Zaharin 
1X Edit Blogskins Scha Feeqah



http://izzahlt.blogspot.com/2011/11/contest-siapakah-yana-nickhun.html


1X Flower Inner by Mizna Os

1X Short Skirt by JCS :)
Edit Washed Denim by Yunni
 Header by Nazihah Anuar


http://aimienami.blogspot.com/2011/12/contest-siapakah-yana-nickhun.html



1X Pink Maxidress by Nadia Shawluver

1X Bawal Fever by JCS 
Edit Washed Denim by Yunni
 Header by Nazihah Anuar



Pemenang for CABUTAN BERTUAH :


http://kimjonghyun90.blogspot.com/2011/11/contest-siapakah-yana-nickhun.html


1X Edit Denim Template by Aina Hanani 
2X Button Kpop by Ryn Nadafisya


8. http://ekaiseqa.blogspot.com/2011/11/contest-siapakah-yana-nickhun.html

1X Edit Denim Template by Aina Hanani 
2X Button Kpop by Ryn Nadafisya


http://kaptenhamizah.blogspot.com/2011/12/contest-siapakah-yana-nickhun.html


1X Edit Denim Template by Aina Hanani 
2X Button Kpop by Ryn Nadafisya





sooo , semua PUAS dak ? hehe , yana tahu ada yg sedih dan ada yg gembira dan ada jugak yg hyper gembiranya tuuu ? Yes , semua dah tahu kan dan ikut syarat nak ambil hadiah nihh di bawah ! :

Pergi Page/Blog sponsor kan .and then kauhorang inbox or email diorang tauu . kalau diorang mintak email , emaillah . kalau kat fb jer , korang bagi lah detail k .and kalau siapa yg menang daripada sponsor DHURA DELIGHTS inbox yana jer tauu  klik SINI . nak tgk link link sponsor di SINI . korang kasi ayat nih kat sponsor eh :  ' hai , saya pemenang contest Myzs Yana/Yana Nickhun di link blog ni > http://d-luvers.blogspot.com/2011/11/contest-siapakah-yana-nickhun.html . so , ape detail yang sis nak ? '  and satu lagi cara , kalau tak jumpa page/email sponsor tu ..   korang just inbox yana di fb yana k ?  korang kene kasi detail berikut :-

NAMA PENUH , ALAMAT , NO.FON , MENANG APA :)

p/s : sooo , apa lagi ? taknak rembat hadiah ke ? yg mana dah kasi detail nnty yana akan dash korang punya link blog keyh ? and yg dah selesai urusan kasi detail kat sponsor tuh please bagitahu !  yang mana takde pleaselah cepat . yana kasi masa 5 HARI sahaja bagi yang inbox yana :) so , wsalam :')


Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

7 ulasan:

Ana Jjongie's♥ berkata...

Ana inbox kat fb tau ! sebelum tu accept ana =A= Lol heeeeeeeeeeeeeeee<3 btw thanks :3

KimiChee berkata...

Kita rasa macam nak pengsan!!! Thanks yana :!!!) May Allah bless ;) *pengsan*

KimiChee berkata...

Saya pun sudah add yana!! :D

Aida Yeolliepop ^^ berkata...

kawan aida kata aida menang. Aaa.. alhamdulillah.

SitiZulaikha :) berkata...

wahh.. dpt cabutan bertuah.. haha.. :D
btw, dik, akak nak sedekah la hadiah untuk cabutan bertuah tu kat sesiapa yg memerlukan ;)

thanks <:

hahamizah berkata...

thanks yana!! a big smile for you :>

YANA PINKY berkata...

Welcome u all . mana yg tak berjaya tuh teruskan usaha korang . mungkin rezeki korang kat contest/GA lain ^_^

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.