Best week :D

Assalamualaikum world :)

*abaikan je x)

 Yeahhh. Long time tak update ohh. Malas betul tangan nak view blog ni lagi. Dah macam sarang lelabah pun adooo. Sorry ehh yg leave footprints kat chatbox taksempat terbang pergi tengok blog korang. Nanti ada masa yana visit eh :')

 Ohh exam ! Last year exam is haunting me ! Ya Allah, kejapnyaa nak exam akhir tahun . Yanaa start 18HB ni examnyaa. Ohemgee. Harap harap boleh jawab dengan mudah. Insya'Allah .Actually, now kelas KAA je yg sekolah taww kat sekolah yana tu. Diorang yg kelas kelas lain tu sebenarnyaa tak cuti tapi belajar sendirian di rumah tanpa pengajaran guru. Bak kata pengetuaa kitorang lah. Pandai puan ambik hati kitorang kan :b

 Tapi seriouslyy best ohh sekolah tanpa diorang. hehe. sunyi gilaaaa ohh. Lagi lagi hari Jumaat .Tapi minggu ni 4 hari yanaaa takmasuk kelas. Actually takponteng pun. tapi kitorang buat mural. Now what mural tu ape? Haha conteng2 dinding sekolah dgn perkataan "PBS". Form1 yg PBS form2 pulaaa kena buat. Nasib baik best ohh :D Nanti masuk sekolah nampak tulisan tuuu. budak KAA lah yg kerjakann. Hiwhiww #Bangga.png.

 Cikgu pulaaa jarang mengajar dan jarang masuk. Haha so kitorang oyehh oyehh ah berkelah luar kelas. Then main rebut tiang. Opss. jadi kiddo sekali sekala ni best gilaaa eh.Teringat time jadi kecik kecikdulu selalu main tiang xO yg join main tu yanaaa nak mention ah xD -Eyrra ,Ainul, Syafiqah, Syuhada, Mimi, Iffah, Nouris, Aisyah, Wawa, Alia, Ichaa, Athirah- and ramaaai ah. tak termention lols.

 So, yanaa rasa yanaa akan hiatus lamaa juga. Exam oh exam. Ianya akan menentukan kitorang masuk kelas apaa next year. Akan ada rombakan kelas secara besar besaran. So, yana harap semuaa faham. Oh ye. thanks jugaaa kepada yg follow blog yanaa ni. :)

 p/s - Tolong doakan yana untuk exam tu nanti ye. Terima kasih banyak banyak :) Kalau ada masa yanaa update lepas exam. Assalamualaikum :)
Sincerely,
Nurdianafitrah a.k.a Yanaa :)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

Tiada ulasan:

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.