MYDESIGN :)

heyy ! assalamualaikumm comell :)

hewhew , hari nih saja nak tunjukkan contoh2 design yana pernah buat . nak tempah boleh sesangat sangat lol ~ hihi :>  so ? cekidaut ^^


OWNER
































noww :) 

TEMPAHAN







































hahh ! amacam ? best , bro ? okey ! yana nak terangkan cara pembayaran , ya :)


BIASA : RM3
VOGUE/MANY DEMAND : RM5 



okey ! keep in touch :')





WELCOME  NOTES




 for ELBIE ENSETEIN :)
 for FARAH AIMAN :)
 for page ISLAM ITU INDAH :)
edit full blog pon YANA :)
 for THUMBELINA :)
for IZZATI :)



HAH ! amacamm ? omei ke dok ?? kalau omei mohh lerr tempah beramai ramai yow ! HAHA , harganye senang sahaja dan murah dan pantas dan APE AKU MEREPEK nih ? :p

just words : RM2
with doodles : RM3

MURAHH kannn ?? cara pembayaran same as pembayaran HEADER jugak .:) kbye . 




Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

14 ulasan:

Achik SYIDA berkata...

thank yana :)

Yana Dluvers berkata...

wlcm :))

Yana Dluvers berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
♥ e|isa ! ♥ berkata...

Nak amek satu bole?

myeralyana berkata...

tolong buat kan header akak boley? =)

Yana Dluvers berkata...

elisa : amek ap ny ? semua tuh bwebayar . nak amek dekat freebies , okey .

myeralyana : boleh boleh ! kalau nak inform di fb yana jer :')

Byla berkata...

yana, macam mana nak bayar?

Yana Dluvers berkata...

@Byla

pakai topup :)

sybdakgafimmers berkata...

klau sy nk buat tempahan,mcm mne..?tp kne byr brape ek...?

YANA PINKY berkata...

@sybdakgafimmers

kalau nak buad tempHAN just inform di fb saye jer . kan dah tulis kat atas tu ? --'

Marrrrr ™ berkata...

as salam yana.. nak mintak tolong buat kan header boleh tak ? hehe :D

nasha sanza berkata...

comelnya..buat untuk akak jugak la..bg tau kat fb akak boleh,cara bayar..fb akak nasha sanza

izzaty ezreen berkata...

smek0m...sayer nk suwuh akaq wat kan header leh x...?
c0use sayer x reti wat...budax bru belajar..haha

Ida Nichkhun berkata...

akak ! comel nye header nichkhun akak :)
sye pun suke nichkhun .. ^_-

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.