to fienaz !

salam , n hai guys !
post nih ditujukan for FIENAZ yg popular tuh! -,-

weh ! kau mmg selalu cmnih kann ??
selalu buat org rase bersalah , semua nak mng !
jgn ingat kau popular , kau boleh maki hamun aku , erh !
about twitter !??
ade kau tanye aku dulu tak ??
takde kann ? kann ?
kau mmg nampak jee tros blame on me !
it's ritee !?
huhh ! aku dah faham sekarang dgn perangai kau !
i was fade up on you !
okey , now aku jelaskan !
buat pengetahuan cik fienaz ,
aku dah lameeee sangad tak on9 twitter semenjak lepas add kau !
tak reti tgk tarikh , nak menuduh tros !
what's up , bro !?
dah puas maki hamun aku ad FB !?
puass , ke !?? puass !?
sekarang , nak maki , nak hapee !
up to u ! dose kau yg tanggung !
not mee , okey !?
elok mood baek , tros MOODY !
disebabkan perangai kau !
kau ! kau !! sekarang , kite bukan BFF , kann ?
kate kau ! okey ! finee !
aku terima dgn redha .
menyesal sangat sbb terima kau !
menyesal sangat sangat ! sebab ikut ckp kau !
soh benci FAMILY DAYANA !
menyesal taw !? menyesal kasi BLOG ,
aku kasi blog , maki hamun aku !
oii ! baek aku tak kasi kau blog tuh lah !
baek tak payah hias blog tuh larh !
blog tuh aku kasi , maki hamun aku balek !
hey ! kau mmg tak reti kenang budi , kawan !
aku mmg tak faham langsung dgn kau !
aku kwn dgn ikhlas , kate cmtuh kat aku ! :'(
okee ! finee larh !
*THANX 4EVERYTHING yg ko dah kasi ad aku !'

'SO DIFFICULT TO FIND A TRUE FRIENDS'


Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

3 ulasan:

Azreen Shafila Abdullah berkata...

kenapa n yana? sbr eh.. mmg ssh nak jmpe a true friend... hope 1 day u can find a true friend..
do care who cares you,do ignore who ignore you.. =)

Yana Dluvers berkata...

huhu ,
stress larh dgn org cmtuh ,
ego sangad sangad !

Azreen Shafila Abdullah berkata...

fienaz tu bff yana eh?

akak lbh suke dayana drp die =)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.