Contest : Review Blog Dapat RM :)

assalamualaikum , malam nih yana nak join segmen taww :) dari : SALWAISMAIL .
mule mule bw then jumpe blog nih . tgn dah dok gatal dah soh follow . sebab sepanjang yana bw tak pernah tgn dok gatal giler . HAHA . blog akak nih ade aura lahh :)


# patut review blog pink ni okay? 

Hadiah : semua dalam bentuk Topup sebab saya malas nak pegi post barang. hee :p
# 1 Referrer tertinggi (ikut stats blog)
RM 35
# 1 Review terbaik
RM 15
# 2 Peserta bertuah (random.org)
RM 10 setiap seorang

Contest Tamat : 27/8/2011 tepat jam 4 petang.


# Contest terbatal sekiranya jumlah peserta kurang dari 30 orang.


p/s : HAH ! tunggu ap lagi ? meh review blog akak neh ! suke sangadd dgn blog dy . syarat paling sng dan mudah arhh . HEHE ...  kalau korang tak review , yana tombok korang . HAHA . akak blog akak sangat menarik dgn entry yg bagus , widget yg ringan dan juga header yg simple mimple bimple . HAHA .seriously , suke dgn blog akak even jumpe 1st timee :)  harap sangad yana dpt menang CONTEST nih :)  byee , assalamualaikum .

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

3 ulasan:

salwaismail berkata...

thanks sebab join :)

YANA PINKY berkata...

welcomee :)

Panggil aku Han berkata...

datang jenguk2 :)
heheh gud luck ye..
han pn join jugak :)

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/08/contest-review-blog-dapat-rm.html

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.