HEADER for pemenang SEGMEN HEADER FREE :)

assalamualaikummm korang :)  HUH ! yana blom siap kan lg 4 header .. baru dua .. tuh pon malam nih baru siap ! ADESS , permintaan kannn ... mesty kene ikott .. itu ponn mmg dahh buntuu giler dah nih ! ADOI .
mehh larh tgk .... penat sgt nihh , malas nak bubbling dahh .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

for MASHITAH :)
yg nih yana yg design lah :)
for kak iyue :)
mmg mengikut betul dy punye kemahuannn .. mcm2 dy nak letak . ADESS ...


P/S : nih last , yg kalau jenis banyak songeh takkan dilayan . even ayat yana agak kasar ponn .. penting jugakk ... yana pon ade hal jugakk ... takkan nak layan karenah sorang jer , kann ? yana tak nak banyak demand punye ... nak tuh nak nihh .. pleaseee ... sorry kasar bahasa tpi untuk kebaikan semua jugak *terima kasihh .anyway , yg lagi 4 korang sabar dulu ehh ..insya'allah dlm masa terdekat yana akan buat jugak korang punye tuu .. jgn ingat tak boleh dibatalkan sebab banyak demand .. ASSALAMUALAIKUM :)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

Puan Kutu berkata...

iyoo garang giloss!hehe

YANA PINKY berkata...

HEHE , ofkos ler kene garang ! :DD

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.