HEADER yg ditempah :)



assalamualaikumm .. HAH ! malam nih yana nak amek peluang for kasi korang tgk header yg ditempah FREE di sini ! sorry ye sebab yana agak bz dan penat sangat .. so , malam ni jer yg sempat . :/ itupun kekeringan idea nak buadd sebab dah banyak design yg yana buad .. takde idea .. agak same design .. kalo nak laen drpd laen , kasilah yana idea korang .


 for  CORNETTO LOVE :')
 for IEYLA DIEYLA :')
for FARAH AMIERA :')


for  NURINA :')
nih full design by yana :')
p/s : HAH ! okeyy takkk ? semua tuh ikut kemahuan dorang dan design yana ..  itu ponn yana PENING nakk buadd taw ? HAHA .. sorry yer korang if takk omeii :) okeyy , sini jer KOT . nak tempah mehh ! terbuke lagi , taw .. kbye .

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

5 ulasan:

eyla.aziela berkata...

okey lar 2..cantex . saye suke . =)

YANA PINKY berkata...

HEHE .

nur syahidah berkata...

blh tempah lg kew yana ?? hihi

YANA PINKY berkata...

bolehh , sampai malam nih jer pukul 12.00 malam :)

nur syahidah berkata...

yana . sowi latee . .skung yana xbukak tempahan lg kew ?? header yg simple pown xpew . blog syidot kosong la

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.