Jomlah Tempah di Kaytieze Craft ! :)

Assalamualaikummmmmmm :)


 Harinih yana nak promote tauu untuk satu page kraft yg sangat lah puas hati kalau korangg tempah ! itu adalah page Kaytieze Craft Yes , mmg gila gila lah yana suka hasil kraft dia ! hihi , kelmarin yana order esok dia nak post . So so soooo happy lol . hehe , mmg the best ever lah &*gedikjap . Wohooo , mmg puas hati wehhh . nak tgk yang kak tie buat untuk yanaaa ? nih hah :


Aite ? hehe , yg aiii gila gilaaa suka tuh NICKHUN tu xD hehe . Comel gilaa kann ? tempah lahhh wehhh :P hehe , kalau takleh bank in thru topup puns boleh :) hihi , tapi jgn lah ramai sgt nak TOPUP . kesian kak tie . haha . yana tempah  felt diary dgn ienaz  ,  tag name atas tuh and keychain :) hihi , esok sampai . yg felt diary tuh lambat lagi kot . ^^ huhu , jelly ke ? meh tempah . anyway tahu tak apa felt cover diary ? nih dia contoh :


Comel giloss , aite ? wohooooaaa , sememangnya aii tak sabar weh !! haha , mcm2 ada , jom tempah . harga berpatutan dan kak tie sesangat lah aii suka :) ienaz pun cakap dia suka dgn kak tie sebab peramah dan baikk :) yes , semua ada lah ^^ korang request lah yaaa ? SELAMAT BERSHOPPING !

p/s : kenapa aii lak promote? saja je niat nak tolong kak tie :) hihi , biar laku semuaaa craft comel dia tuu ^^ so , kbhaii :)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

3 ulasan:

Aina Hanani berkata...

YaNa, hang order then ceq bayar kat hang buleh dakk.. Harhar.. Tak pung bagi free, YaNa order then bagi dekat Aina.. Yawww :D

YANA PINKY berkata...

amboii :P

Eyra Arezmie berkata...

im so jelly with you! ai ni dh lame dh tau usya Felt Craft tpi habok pon tak da :( haish! x leh jadik ni~ ape2 pon mesti kene bodek ayah demi Felt Craft! Malaysia boleh, Eyra pon boleh!

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.