Update contest : WAJIB like/follow sponsor :)

Assalamualaikummmmmmmmm :)


 Jyeahhh , insya'allah contest akan ditutup pada pertengahan bulan 12 nih yea ? :) and disini yana akan listkan sponsor-II yang comel-II belaka . so , anda DIWAJIBKAN like and follow blog and page sponsor berikut . kalau tidak ? batal lo . itu faedah follow blog yana ya ? tak ikut ? batal , padan muka xD so , cekidaut lah ^_^

STUFF *WAJIB !

  • Robok Ishi ( Page ) -- 3X necklace & 3X cute ring
  • 1 Hot Shop ( Page ) ( Blogshop ) 1X owl necklace & 2X vintage ring
  • Ryn Nadafisya ( Blog ) Kpopers Button
  • Mei Mei Clothing ( Page ) ( Blogshop ) 1X worth homes bag
  • Hazuka Momoko ( Page ) ( Blogshop ) 1X lens 
  • Nora Nabella ( Page ) 1X 9pcs macaroons
  • JCS ( Page ) ( Blogshop ) 1X inner bawal , 1X bawal fever & 1X short skirt
  • Mizna Os ( Page ) ( Blogshop ) 1X Flower inner
  • Nadia ShawLuver ( Page ) 1X Pink MaxiDress & 5X Shawl Leopard
  • Dhura Delights ( Page ) ( Blogshop ) 1X Chocolate
  • Siti Normastura ( Page ) ( Blog ) 2X angrybirds notebook
  • Nurul Fazirah ( Blog )  2X Topup RM10 .
  • Kitty Shawl ( Page ) ( Blogshop ) 20X pcs  cute Pinhijab 
  • Jannah MC ( Page ) ( Blogshop1X  coin purse longchamp & 1X coin purse angry bird *update

BLOGSTUFF *TAK WAJIB !


p/s : so , pandai-II lah laksanakan *ceh tugas korang nih yaaa ? WAJIB ye wajib . siapa yg dah like and follow tuh saya doakan korang BERJAYA ! and GUDLUCK k . and pada yg tak join lagi tuh cepat lah join , masa tak lama lagi . hadiah berlambakk mak oiii :P Hahah , so kbhaiii :)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

3 ulasan:

hahamizah berkata...

but if orang yg tak ada fb? how do i like those pages? :<

YANA PINKY berkata...

ohhh , kalau yg takde takpayah lah :D

gadisbibirseksi berkata...

wow ! hope dorang fighting !

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.