Happy Birthday To ME :)

Assalamualaikum readerss :)

 Jyeahh , 21 januari merupakann my borndayyy :) Tapi tapi malangnya wa demammm -_- Hewhew , sabaaa jer lah . Thankyouuu very much for all the wishes ^^v  lagi lagii kat FB tuuu :D Takk terbalass dahh weh . Huhu , yana hargaiii sangat pada yg wishh tuuu . Ehh , wish-II nih takdak hadiahhh ke ? *malangwehh* Hahah :) Yana on kejap jer nihh :D Hohoo . Happy Birthdayy gak pada yg sama tarikh lahir dgn yanaa tu :P Twin tak serupaa kannnn ? Post nih pendek je . Haha , takmauu panjang2 . Cewahhh , hehe :)

p/s : tq sekali lagii yg wish . hoho , kalauu kasi hadiah mesti best XD Kbaii .

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

7 ulasan:

IraFikri berkata...

happy bornday,yana :)

YANA PINKY berkata...

tq :)

//Owner2602 berkata...

See this :)
http://giletules.blogspot.com/2012/01/happy-birthday-yana-nickhun.html

l0llip0pz gurls st0riee berkata...

hepi befday yana ite nak bgi coklat tpi ............. topup je boleh tak ? yana celcom ke hotlink ?

budax gilax berkata...

happy birthday :))

Azreen Shafila Abdullah berkata...

happy birthday dear,Yana :)

YANA PINKY berkata...

lollipop : haha , nak cokelat XD maxis .

tq all ^^

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.