Made own Pixel :')

Assalamualaikumm dearr :)

 Jyeahhhh , kali nih yana update pulakk pasal PIXEL . yes , mmg ramaiii taktaww kan apa itu pixel ? Haha :) Now , yana dahh beli dah pixelbeads . Best sangatt :) Nih pun nak beli lagi 2nd round sebab beads dah nak habiss T^T  Tryy ahh korangg . beli online je :D hihi , sebelum baca tu click sini & sini tau . WAJIB eh . Haha , tolong yana click tu . tq :) ok , nak tahu caranya ? jommmm cekidaut :>


 Hahh , senanggg kannnnn ? 1stly , korang susun beads tu dalam pegboard . and then , dah siap susun iron la tapi atas dia kena lapik dgn kertas . kertas tu kena gune kertas Tracing or Baking .  Kalauu tak letak nanti beads cair ! *AMARAN* and then , korang terbalikkan pulak bahagian belakang dia . iron lagii sampai dia cair and tak mudah cabut .

 Yahhh , senanggg gilosss kann ? cuma korang kena kreatif je . Yana ada buat kelmarin time bosan . Hewheww , owl dgn bees . Hehe , tak ah comel mana . yana ngan abg buat . banyak gilaaaa yg kitorang dah buat . mmg syiokk ouhhh :D nak tgk gambarr ? jom click sini .


 Haha , omeii dok ? Aii knoww ramaii lebih kreatif dari yana :') so , korangg wajib try . kalau tahap korang malass bebenoo meh tempahh dgn yana :P Haha , tapi bank in ah . Topup mmg tak bole , sorry yaa . owl tu rm3 , bees rm2 . Haha :) Nak ? meh pm yana di FB .

p/s : Hahhhh , sekarang korang tahuuu kannnn ? soo , kenapa tungguuu ? Mehh beliii . Btw , korang jgn lupa click kat sidebar yana tu . says and churp2 . Insya'Allah rezeki korang berlimpah2 *cewahh* AMIN la sikit :) kbaiii .

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

4 ulasan:

Rina berkata...

How much did you buy the beads ? Website dye ape ? :))

YANA PINKY berkata...

HARGA LAIN2 ah rina :)

YUEMIEY CRAFT , IVORY CRAFT , and banyak ah :))

Rina berkata...

Oh, thanks ! :D

Erin Kahar berkata...

Yana, kalau saya order boleh ke?

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.