Impian sayaaa tercapai | Entry Bergambar ^^

Assalamualaikum guysss :)

 Jyeahhhhh , lamaaaaa giloss doee tak update blog . Haha :) Noww , takdak kerje . so , mmg bosannnn . Tahu ke apa impian yg tercapaii tuu ? Hahaa , Yana dapat samsung corby II la . Yes , sukahatiii korang lah nak judge yanaa macamanee ? Hahaa (: Yana takde niat batak or whateverr . Tapi kann , apa salah kongsi gembira dgn org lainnn ? Hehe , bukannyaa fon mahal punggg ._. Hoho , thanksss abahhhh ! :)) My father kasi time birthday yana 21.1 harituuu :D Yayyyyy , suka gilaaaaaaaaaa :O Free pulakk tu ^^ Hehe , sebelum tu gune fon cikaiii je kowtt . Nak tgk gambauuu ? Yana takk ambil gambar punn . Yana just ambil gambar kotak dia je . Nak tgk gambauuu ? Lol click sini . Hahaha , kelakarr an ? Jadiii laa , malass nak tunjuk sgt -_- Nanti ape kataa korangg kannn ? Hahaa :) Selemah2 yana pun ada kesalahannya *stopp* apa aku merepek ?? Nak tgk tak gambauu gambauuu yana 2012 ? Hahaa , jom cuci mata :)







 Hahaa , mix pictures . Lol , ini lah wajah aku yg tuttt TAHUN nih (: Perubahann ? Hmm , baik sikit kowt . Hahaa , perasannnn je -_- Okfine , semua guna fon baru . Batak gila ahh !! Aku mmg ______  . Ok , itu je kowt . wa taknak la lebih2 . bukan semua sukakann saya kan ? Kbaii , Assalamualaikum :)
Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

Azreen Shafila Abdullah berkata...

woot woot fon baru..ske ler tu :D
blaja rajin2 ye dik :)

YANA PINKY berkata...

Hehee , yappp ^^ TQ akak :)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.