Contest Akan Datang (:

Assalamualaikum guys ^^

  Jyeahhhhh , tajuk yg agak familiar ? Betul ke ? Haha (:  Betul la , Yana akan buat contest . Maybe agak late lah sebab yana kena buat persediaan dgn lebih teliti . And now , yana tgh mencari sponsorr ^^ Jyeahhhhh , buat masa sekarang tgh tunggu sponsor confirmkan jawapan . Ada gak yg nak sponsorr ? Boleh PM me di FB . kalau tak boleh email di : sweetgurlz98@ymail.com :D Insya'allah yana akan buat contest yg gempakk dan dapat sokongan ramai . sponsor tu boleh buat syarat sendiri k . like page ke , follow bloog ke , or whateberr la ^^ Hah , yana nakk sponsor and bloggers support yana and partner . Jyeahhhhh , yana akan cari partner yg sesuaii . Yesh , yana tak paksaaa pun nak sponsor for whateverr . kalauu nak ikhlaskan lah diri tu ^^ So , sekarang yana nak mintak tolong sikit , heeeeeeeeee . Yana nak korang like kan picture yana yg yana pertandingkan di FB :) Click je sini . TQ very muchh pada yg LIKE tu yaaa :) Hmm , lagyy satu . Yana akan sponsor gak tau dalam contest nih . craft or pixel la :) Korang boleh komen kat sini nak craft or pixell kayy ? (: Yg banyak permintaan itulah yana akan bagi . Lol , korang click lah kat sidebar tu . churp2 and whateberrr kalau nak hadiah lebih lumayan . Shawl , baju semua akannn ada . Insya'allah lumayan .

p/s : Yes , Yana doakan rezeki korang berlimpah2 . Harap sgt korang support yanaa dalam bidang ni . Yes , buat entry dengan penuh feeling XD Ok bye . Assalamualaikum dan salam MAULIDUR RASUL :>

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

9 ulasan:

HaNiFaH HiDaYaH berkata...

go0d luck , dear...

semoga segal urusan yana dipermudhkn oleh ALLAH..

hurm.... msh tringt pic kraft yana yg comel kat fb.. :)

♂ epyfiQah aLzikry ♀ berkata...

good luck :) hope dpt smbutan yang the best :) hehe

YANA PINKY berkata...

HANIFAH : Hahaa :) Aminnnnnnnn . TQ akak ^^

EPYFIQAH : TQ yaa :) Insya'allah ^^

'Aisya Salim berkata...

Salam Maulidur Rasul :)

Sara D'Luvers berkata...

Salam Maulidur Rasul dan semoga menang ya!!

Forever Alone Person berkata...

Pixel Pixel :3 Eh

YANA PINKY berkata...

TQ ALL . haha ,

Apple Zara berkata...

Haha, tak sabar ahh.

ashafanie berkata...

good luck yana :)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.