Jom Melawat Album Kraft Yana :)

Assalamualaikum dearrr :)


 Jyeahhh , kembali dgn entry KRAFT yana . Haha , lol giann . Ok , tadi yana baruuu jer upload gambar kraft yana di FB .  baru upload semua dah tanya . Haha *pening*  Lol , setakat nih hanya keychain and phone strap je tauu . necklace blom lagi :) Haha , antara gambar-gambar yang dah diUPLOAD tadi nih diaaa :






Nak tgk yang lainnnn ? boleh lah pi lompat ke FB guaa yaaa :) Haha , baru jer upload tu . sikit jer , x banyak . sebab baru nak capture battery habis ! Puihh , menyumpah aku kat kamera tu XD Haha , lol . series , gerammmm ! ok ahh , nak beli can contact me in fb or email . And kejap lagi yana akan upload pulak kat PAGE yana di sini > Yana Nickhun Blog :) kbaiii :)
Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

gades pelik berkata...

cantik :) akk pun ade wat juge :)..

YANA PINKY berkata...

ohh , yeke ? Hehe , tq

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.