JOM TEMPAH KRAFT ! :)

Assalamualaikum dearr :)

  Jyeahhh , disebabkan blog yana nihh jarang update .. so yana nak promote KRAFT hasil buatan yana sendiri (: Hehe , yana tahu lah ramaiii krafters kat Malaysia nih (: Hehe , gambar dia kat atas tu . Jyeahhh , aii knoww mmg gambar badd . Sebab nyaa , gune fon . time tu nak cepat , so mmg very2 bad . time tu mmg baru2 jer belajar buat so mmg comot . Haha , noww dahh OK sikit (: classmates yana kata harga murahhh sangat ! dalam rm2-5 . sebab yana taknak jual mahal2 sangat . Kesian korang sebab kena bayar postage jugak . Tak mahal kot sebab kan ringan . Haha , kalau keychain nama tuu otw nak buat . yana jual dgn classmates mmg LAKU and dah nak habiss . Haha , diorangg borongg ohh :D Aii happy la :) Insya'allah kalau 5 orang terpantas boleh bayar gune topup :) Kalau nak boleh lah berhubung dgn yana di fb yana > Myzs Yana ^^v atau pun korang boleh email yana > sweetgurlz98@ymail.com . Just MAXIS ok (: Haha , 5 orang je tauuu . 5 terpantass ! Hah , apa lagii ? Jom lahh belii . Korang boleh mintak design apa pun . Insya'allah boleh buat :D yglambat tu kena BANK IN ^^

p/s : kalau nak cepat2 kayy (: Haha , so kalau bisnes berjalan dgn lancar yana akan buat GA . kbaii , wsalam :')

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

4 ulasan:

buzz_ziela berkata...

nak2. nak sgt. hihi :)
nie fb sya, https://www.facebook.com/profile.php?id=100002012523648

dh add awak. hehe

YANA PINKY berkata...

Hahaha , okaii . dah app :)

HaNiFaH HiDaYaH berkata...

dear.. awk ni kreatif lar..

comel sgt kraft ni..

Mimi Suraya berkata...

Nak nak nak nak nak nak nak nak nak

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.