JOM TEMPAH PIXEL COMEL ! xD

Assalamualaikum :)

  Guess what ?  malam nih yana nak promote sikit kat korang . Jyeaaahh , nampaknyaa ramaiii tak tahu apa itu PIXEL aite ? Hoho , pixels itu dibuat daripada BEADS dan  disambung-II kan sehinggalah menjadi sebuah bentuk yg unik . so , yana nak perkenalkan apa itu PIXEL kat korang and apa itu BEADS kat korang k ?


disusun-II menjadi bentuk unik seperti :



Dahh , tutup mulut . Act , yana jual kraft gak tapi tak lah besar-besaran sangat . boleh request jugak dan agak blurr gambarnya . yana tak upload dalam Fb sebab malasss ! :P kalau nak tempah rupanya gini . yana capture gune fon so mmg gelap dan errr -_- Geram kalau nak cakap kan , so tgklah sendiri -__-



p/s : okey fine , comel bukan ? Hewheww , kalau kauhorang nak tempah ? Klik sini untuk add Yana . then bukak album yana yg bertajuk PIXELS ! pergi tgk tauuu , harga yg berpatutan dan murah . Kalau nak request pun boleh . Insya'allah boleh ok ? Hehe , apa apa yg korang nak tanya just PM me in fb . kbaii :)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

8 ulasan:

Pendamba Mawar berkata...

yang buku tu cantik la.kalau buat nama kat buku tu cam smart plak kn

YANA PINKY berkata...

Yupp , boleh request nak letak apa kat buku tuu :) buku tu dapat free nnty :)

myra azraff berkata...

cun lah...
nanti kalau kepingin den gitau,,hehe
:D

YANA PINKY berkata...

myra : oraitt :) tq :D

Anis Loyy berkata...

wawww
kreatifnyeee
cantek cantek

YANA PINKY berkata...

anis , thankss k :) hehe :D

HaNiFaH HiDaYaH berkata...

wow.. yana.. cntek lar.. nak2 yang buku tu.. rase cam nk tempah lar...
akak dh hntr friend request ka yana.. yana confirmkan k..

YANA PINKY berkata...

Ohhh , ok kak . Hehe :) pilihh lah yaaa ^^

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.