Fyuuu , my 1st abd 2nd day ~,~

Assalamualaikum :)

  trolololo , guess what ? my 2nd day mmg gilaaaa letihh wehhh ! tapi tak lah seLETIH 1st day yg merumitkan -_- . beratur panjang and sesak ya amat , dohhh . Huishh , campur2 pulak budak form1 yg tahun nihh terlebehhh ramaii woaa . perangai pulak teruk semacam , tak faham betul . tak reti hormat org tua -_- Rasa aku nak lempang2 jer mulut dorang tu . Anyway , aii bukan nak typo but saje je . anywayy , aii dah jadi senior sesi petangg . Haha , wa KAK YONGG xD lol , haha rinduu pulakk form 2 last year doe . Haha , kitorang nak takeover tempat form2 last year pulakkk . Hehe , jangannn maraaaaa :) Yang aku heran bebenorr kann , semuaaa tgk kitorang yg form 2 nihh pakai tudung biru , labuh semacam 0.o Pelik sangat kahhhhhhh ? Kitorang kelas KAA okey so mmg diwajibkan . Haha , sememangnya aku dah biasa pakai tudung labuhh cenggitu . So , mmg tak hairan . yg aku rimas bila aku lepas hamekk wudhu' . kan aku bukak tudung separuh . then nak masuk arah surau semua budak form 1 (P) tgk . Ntah apa yg hairannya ntah -_- Famouss sebentar bersama KASUT WARRIOR . Lol , and then tadi kannnnnnnnn .. ustaz sebut nama yg TURUN and NAIK kelas dohh 0.o jangan cakap aku punya berdebar-debar wehhh ! perghh , nak nangiss punnn hadooo :o menggigil tu sikit la , berpeluhh akuu weh . Haha , dgn sedikit suspender ustaz umumkan . aku nak menangehhh dah tu . and then , aku mmg nervous . And the lastlyyyyyyyy , aii KEKAL . Hahah , alhamdulillah aku ada peluang wehh . Lol , nampaknya alif and shahrul budak depan aku yg kepala AGAK besar tu kan . . naik kelas . UCAP PANJANGGG aku ! Haha , lepas nih kepala sape pulak dok depan aku ngan syudd . Huish , masalahnya kann .. time nak belajar and nak tengok whiteboard terdongak2 aku . dah mcm gaya joget tahuuu ? Hish , kiri kanan , semua aku ada gaya nyaaa -_- songkok dorangg tu berapa inciii daaaaaaaa ~.~ Aku ngan syudd membebellll jer . Haha , dah lahh ngantuk then kene joget sikit . Haiyaaa , ini macam tengkuk gua mcm untaa mehhh XP and and and , aku suka jadi budak FORM2 :) Haha , tapi tapi homework jgn cakap weh , berlambakkk kauuu . lagi lagi B.ARAB . Haha , ok aku terima takdir ini semua *merepek .

p/s : Lol , itu jer cite merepek merabann haku . lepas nih jarang online kowt . so , jaga blog nih leklokk ya ^^ kbaiiii :)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

cik ayuni berkata...

SELAMAT BERSEKOLAH...rajin2 blajarr ye..jgn nakal2..

YANA PINKY berkata...

Haha , mmg dah nakal . Hehe

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.