MY HEADER :)

Assalamualaikum readerss :)

 Jyeahhh , ramai gilosss tanyaa kannn ? Header tuu comel ahh , buatkan ? Header tu cute lah , ajar lah buat tuto ke ape ke . So , now yana nak terangkan . Yana mmg tak letak credit . Kat my status kat sidebar tu time yana guna dulu mmg yana akan type header tu bukan yana buat tapi INI AKUDD yang buatkan . Dia mmg pembuat flash header yang tegar . Semua header yang dia buat , korang akan puass :) Insya'Allah . And kat blog dia , dia akan update header-II yang dia dah pernah buat :) Yess , pi follow dia :) Tempahhh lahh kat dia , confirm akan puasss :) Owner yang peramah dan baik hati ^^ Cuma sekarang dia tak bukak tempahan laa . Dia ada masalah family , peribadi kayy . Insya'Allah dalam bulan 2 nanti dia on buat balek kayy :) Sooo , ape lagiiii ? Jom terjahhh blog dia yangg comelll tuuu ^^ and tgk lah . dah sebulan kot yana tak tukar header sebab sukaaaaaaaaaa giloss dgn header diaaa XD Hahahah , kan best kalau dapat lagi :) Hoho , yang boring tgk header sama tu ... tungguuuu mood yana k :P

p/s : for KAK DD , gud luck for your own business . Ini takde kerja . So , saja promote kejap :D Hihi , kbaiii .

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

4 ulasan:

eintan nurfuzie berkata...

cantik n kraetip

YANA PINKY berkata...

Tq :)

Aku DD berkata...

wah...terharu nyer. ade special entry utk akak. siap promote lg. pujian mlambung2...hahaha...kembang kempis hidung akak.

thx byk2 tau...(^_^)

YANA PINKY berkata...

AKU DD : Hahahah , jaga jaga kak hidung tuuu :P Hahah , no problemmm :)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.