New Look , Lol :D

Assalamualaikummmm Dearr :>

 Jyeahhhhh , nampak tak ke NEWLOOK-an dia tu ? Haha , tapiii yg pentingg tetapp PINKK , makk . Hhahah , gedik siott -.- Apa yg newlook ? Bg yana , daripada handmade kpd freebies orang . Soryyy sangat-2 sbb saya dah lupe owner dia . Sbb dah lama save dalam pc ni haa . And then , Header yg comell letuss tu Rabiatul Adawiyyah  yg buat kannn untuk iteww . Cantik an ? Thanks Rab ^^ click HERE untuk pi blog dia yg ohhsemmm tu . Ohya , kat sidebar ada pertambahan kan ? Yg welcome tuuu , Heee . Comel dokk ? Ada bear-2 tgh lambai-2 cakap welcomee ! alooloo , comell je . Hohoo , ayat dia mcm kelingg sikit sbb nak cepat kannn . And then , lagu diaaaaaaaaa ! Pernah dengar tak ? Hee , ost Vanila coklat laa doo . Sedap an ? Cepat kuatkan vol speaker tuuu . Hoho , and then tgk Divider yg omeiiiii tu . Heee , omey an ? Pestuu , korang letak cursor kat gambauu atas besar gedabak tu nanti dia jadi gelappp . Heeeeeeeeee .Tema dia Soft Pink Pinky . Muahahha .

p/s : Jyeahhh , iteww lupe laaa nakk p/screen wajah blog lama . Huwaaaaaaaa , will miss it lol . Hmm , jenguk laa ya blog ni . Bila tak update , jaga leklok kayyy ? Bye , Assalamualaikum <3

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

5 ulasan:

Rabiatul Adawiyah ^^ berkata...

HAHA. Sedikit kembang kerana nama ku tertera di situ. AHAHAHA *puih* haha, btw blog saya bukannya awesome pun lah. Blog hang lagi AWESOME. Comel pulak tu =3

YANA PINKY berkata...

Ish , manaa adooo . blog yana biasa je . Hee , header tu yg buat blogkuu comel ;P

nurmujahidah berkata...

hye yana,,, muja pun ada terpikey gak nak upah someone buatkan blogskin untuk blog muja,,,, ringan sangat kan,,, blog muja mcam berat sangt,, btw,, jom join ga muja :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

Rabiatul Adawiyah ^^ berkata...

Header tak lawoo mane :P Hang ah kreatif bebenor edit2 kod segala bagai ni. Ceq buat headerrr jee ;p

YANA PINKY berkata...

@muja : Nak tempah can ask me at my Efbee . Oh , Insya'allahh :)

@Rab : helee , btol apee :P

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.