FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR :D

Assalamualaikummm guys (Y)

 Jyeahh , disebabkan Yana dijemput ke GA Muja dari blog ni , so yana gunelah blog ni . Heee , malas nak gune blog lagi satuu uuww . Ohh ya , nak join just click on banner yg omeyy tu kayy ^^, Yes . Yana nak listkan senaraii sponsor nyaa ya . This : *copypaste*


1) PURPLE BLOG
BLOG- follow
FB- like
HADIAH- keychain untuk 5 pemenang

2) NYTE AM'S LIFE
BLOG- follow
FANPAGE - like
HADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang

3) KAK YONG
BLOG- follow
FB FANPAGE- like
ONLINE SHOP- like
HADIAH
muqaddam bergambar untuk 2 pemenang

4) NURUL IEKA

5) KEJORA CHANTIQ
FB ONLINE PAGE- add
FB FANPAGE- like
BLOG -follow
HADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link bawah ni,,

6) BUDAK BOBOIBOY
FANPAGE- like
HADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang

7) APPLE MINI COLLECTION
HADIAH- 10% diskaun untuk dua orang

8) CERITERA ALLINE
FAN PAGE - like

9) WORLD OF CAAH
BLOG-  follow
HADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang

10) KAKI WAYANG
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang

11) MY SWEET LIFE
BLOG- follow
HADIAH- keychain dari langkawi


12) tq untuk IZZAH LIYANA TAHIR for creating my new banner and ga banner.
BLOG- follow
FANPAGE- like

Pendapat saya tentang blog MuJa ?

 - Yana rasa blog Muja dahh sehabis simple . Yana rasa kalauu bahagian header tu , transparentkan lagi cantik dann ohsemm . Like yana la , kat bhg header , transparentkan . Takyah letak background putih tuuu . Pastu , muja kena banyak belajar kod ni ^^ example , post title tu letak lah bg (background ) same jugak dengan sidebar tuuu :) Yg lain yana rasa dahhh cantik dan comell dahh :D

p/s ; Lastlyy , hope Yana adee rezeki disini . Aminnnn , Yana doakan jugakk GA Muja lebih mendapat sambutann yg menggalakkan . Hee , Ok . Bai , Assalamualaikum :'>



Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

nurmujahidah berkata...

tq yana for joining,, really appreciate it :D

YANA PINKY berkata...

Ohh , n0 problem la :)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.