Happy dayyy :>

Assalamualaikummm earthlings :)



Surry lama sangat tak update , busy kemain . dua minggu lagi dah midyear exam -.-   Jyeahh , tady ada karnival taww kat sekolah . Hohoo , takde gambar punn sebab lupe nak bawak kamera -.- Hmm , sabarr jela . Snap satu gambar pun gune fon jee . Heee , serioussly lah mmg tak sempat langsungg nak pi jenguk PRS doee . asyik dengan arab je sebab budak perempuan tak cukupp loo ._. kelam kabut tgk taw . dah ah lelakii je buat kerjanya . perempuan yg tolong kerja belakangg . Aku tgk sikit sgt , blom masuk syif dah tolong . Hahha ;) aku mula-2 potong carrot semuaa . dah takde kerja goreng rotijohn pulak dengan ALIF ^^ ustazah lagii busy tgkkan anak-2 dia agy . so , ustazah banyak mintak kitorang yg handle . Tadyy time dah syif ketiga perempuan takde -.- auni tolong potong roti , aku ngan alif gorengg . Then , naseb baik Iffah datang , hahaha . Berrr -.- sebok merayap , gerai dah kelamkabut sebab pelanggan tak putus-2 dtg doe . Memangg sedap doee ! Tak sangka aku , hahah . sambil buat kerja mestyy ah orang dtg snap bagai . surry lew , muka mmg dah sehabis comott >.< Hehehe , dah tak fikir dah . bak kata alif  ' aku goreng dari tadi tak dapat-2 makan ni . bau dah sedap dah  ' hahha . kann ? Aku pun , dari tadi order tak dapat-2 -.- sambil tunggu goreng siap cangkungg , menggeliat semua ada . sakit kowt pinggangg . esok , boleh enjoyy sikit :> Heee , masuk rumah hantu reramaii :) Sape yg usik aku mmg lebam . :P Balek jer umah tadyy teross tidoo >.< Gila penatt , tak pernah sepenat nii .

p/s : Esok kena jaga geraii lagy . Hahaha , kepenatan lagyy lew aku .. Takpe , niat tu biar ikhlas :) Cikgu cakap , nanti dia punya ganjaran kat akhirat baru dapat :) Okbye . Assalamualaikumm .

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

Naili berkata...

salam,tahniah!menang Topup Giveaway By Naili:)

http://nailinahar.blogspot.com/2012/04/pemenang-topup-giveaway-by-naili.html

Iena Eliena berkata...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.