Hatee this ! :(

Assalamualaikum :)


 Jyeahh , lamaaa nya Yana tak update blog kannn ? Edit punnn baru je edit bulan lepas KOT . Header tak tukarr-2 sebab PS buat hal .. Boleh bagyy link untuk download ?  Follower punn tak naik-2 ohh :( Huuu , tapi takpe . Yana bukannya gilakan follower tetapi readers :) Hhehe , sorryy lah . Yana terpaksa batalkan contest yangg yana nak buat sebab semenjak ni busy sangat . Esok kena datangg pagyy lagi loo ade Majlis Anugerah Cemerlang . Bukan nakk batak , tapi Yana bersyukur sebab dapat anugerah pelajar ICTL . padahalnya , ICTL takpernah dapat A kot . heee , semalam dah lahh penatt giloss . pagi ada raptai for anugerah cemerlang esokk . sampai pukul 10.30 . thenn , stayy sampai petang . and petangnyaa ada Majlis Pelancaran Skuad-2 pulokk . Semua PRS kena duduk situ . sebab cikgu Shara taknak libatkan cikgu langsungg . semua pada Prs je . Hmmm , balik teruss tidur . hehee :D

  Okeyy , abaikan yang itu . Time semalam tu , tak suka laa . Kelas aku  dengan kelas ABQ kena selongkar dengan budak pagi ! Benci-3 ! Habis semuaa isi dalam beg terkeluar . Air wawa lagii la . daripada full , semua tumpahh . habis semua ! Bear Insyirah pulak kena curi ! Duit fiqah kena curi ! Siapp kauuu , wehh . Macam miskin sangat je nak selongkar-2 kannn ? :3 Pelik betul zaman sekarang ni , kannnn ? siap kau hari selasa . Kenaa lah hukumannua buat benda-2 macam ni :) *puashati*

  Lagii satu , aku benci betul dohh digossip ni -.- Pleaseepleasee lah . Jangan lahh nak gosip aku dengan dia . kitorang cuma kawan jelaa ? Si ayam tu pulak pi ejek-2 akuu kuat-2 dengan nama dia . Aishh , maluuu lah akuuu weh . Benci3 ! :( aku ngan dia cuma mesra sebagai kawann je , semua salah faham ...

p/s : Hmmmm , susahh betul macam ni . Okeyyy lah . Happy-2 je k . Oklah sampai sini jee . Assalamualaikum :)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

MimieRara berkata...

Tahniah for the award dik ^^

YANA PINKY berkata...

Thankyouuu :)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.