Aku sudah bebas ! :)

Assalamualaikummm semua . :)

*HARRYYSTYLES is mine </3 

 Yeahhh , ape yg aku bebass tu ? Hhahah , yeahh . Setelah dua minggu berhempas-pulas untuk exam midyear . Akhirnyaaaaaaaaaaaa ? Habis jugak harinii . Berr , kepala dah petak dah lepas ni nak jawab exam . tapi kannn , aku jadi minat gilaa dgn sejarah u knoww ? Yang aku tak hafal boleh jadi hafal lol ;O Macam tak percaya je *tepukpipi*

 Yg pentingg aku sudahhh bebas ! Padahal PMR lagii . Ahaks , seriouss tension gilooo asik exam . bayangkan seminggu lepas Ujian Bulanan ke-2 dah lepas tu PPT ni puloook . Tak ke tensionnn ? Huh , lagi sehariii jee dah nak cutiii dohhh . Ahaaa , cuti ni korang kemanaa ? Akuu tak rancang agii , lol . Nak hang out dengan memberr belum dibincang lagii . Hmm ;3

 Dengar-2 pulokk lepas cuti , hari Jumaat hari sign reportcard . Damnn , i hate that's dayy . Ergh , taktahuuu la kenapa daripada tahun lepas-2 bencikan hari sign reportcard even realitinyaa boleh balik awal XD Ahahahha . balik terus tidur *okmerepek .

 Yaaa , serious gementar gilaa dengan resultt . Sejarahh lagi ah cikgu kata siapa GAGAL cikgu bg makan cili takpun belacan :'O . aku benci kedua-2 nya sekaliii . never eat thatt k ! Kalau akuu tercekik makan benda-2 tersebutt mmg aku samannnnn cikgu ! *sambilpegangparang*  Hhahah , macam xberaniii joooo . Pleasee lah cikgu faham kitorang kelas 2IMTIYAZ . cikgu asyik pentingkan latihan bola daripada kelaskitorang . Sejarah dah lah pentingg tahuuuu ? hmm ;/

 OMG ! esokk esokk , kena datang pagii aaaah . Ada majlis perpisahan Puan Norakmal -pengetua SMKJK . Hmmmm , bye pengetuaaa yang comel lagi baik hati *walaupuntakberapakenal* . act , cikgu tuu dia sesi pagii . Dia pindah ke Shahbandar. I hate this T^T Shah bandar amek ramai cikgu yang aku sayang . Ustazah Habsiah punn kesana :( Oklahh byeeee puannnn ...

p/s : Aku cite bagaii nak rakk macam cikgu bacaa je . aku cuma ceritakan luahan hati yg sekarang tengahh selenga . Ahahah , ohyea . Maaf atas penggunaan "AKU" pada yang lebih berusia . Oklahh , maaf kalau Yana jarang update blog ... ini semua kerana kesibukan . Insya'Allah cuti ni Yana akan selalu update k :) Assalamualaikum ^^

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

1 ulasan:

syafiqah berkata...

Jom join :)
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.