Thanks for Adawiyah ;)

Assalamualaikummm all :)

 Jyeahhh , nampak tak header comel tuuuu ? Thanks for ADAWIYAH *click untuk ke blog beliau .Dia baik sangat . dah dua kali dahhh dia buat header untuk Yana tauuuu . Thanks tauu buatkan header comel ni . Dia layan jeee peghangai Yana yang ceghewet ni -.- Hahhaa , Yana bukan taknak buat sendiri . tapi , tapi ps tuuu dia buat hal . taknak berkhidmat dah :( Hmmm , susahkan orang je tauuu Yana ni . Tapi dia tak merungutt . Kalau Yana mintak orang lain diorang banyak gila bagi alasan Youuuuu . Hmm , thanks sekali lagi ye :) Hihihi . Nama tema punnn dah berubah ke Untitled blog . .sebab ? Yana nak orang sendiri yang menilai blog ni . Bukan Yana sendiri :) Jadi , andalah yg patut meletak title nya ^^ Hmm , jarang betul update blog kan ? sekarang punnnn Yana lebih aktif di Twitterr kau . Click lah SINI untuk ke twitter tu . Gambar atas adelah bg untuk twitter :D Hihihi , kalau dah followw kita follow balik kayy :)

p/s : Thanks again . jemputlah ke blog adawiyah ya . Okbai .

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

Rabiatul Adawiyah ^^ berkata...

WHOAAAA ! Seriously tak expect pun Yana akan buat post pasal header tu . Ahahaha terharu den baca you know ? Bak sini tisu meh XD Ahahah, ceq layan sebab ceq tengah bosan k XD

YANA PINKY berkata...

Hhahahhaha , lek lek :P hihi :)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.