Happy Holidayy :)

Assalamualaikumm :)


 Jyeahh , sudah terlambatkah untuk ucapkan Happy Holiday ? Ahhaa , omeyyy tak doodle atas tu ? LOL , buat benda atas tuu time internet cm tuttt semalam :) Hiihhi , Yana tahuu takcomel dan huduhh . Yang penting niat k , eheheh ^^ Tak boleh blah betul ayat diaa . Poster atass tu khas untuk semuaaa readers & followers Yana kayyy :)

 Hmm , cuti ni korang pergi manaa ? share sikit dengan budak yang duduk rumah je ni . Hewheww , Yana tak pi mana-2 pungg cuti ni .. Sebab tusyennnnn ! Hm , tusyen jalan seperti biasa lol -.- Hate thiss . Tapi apekan dayaa, dah bayar kann . membazir laa pulak kann . Seriouss bosannnn giloss duduk rumah ni :(

 Mesti best yang pi holidayyy sana tu ann ? Hm , apekan daya . btw , memang jarang kannn Yana update blog ?Mesty orang dah lupekan blog ni . Hmm , busyy lah katekan . Insya'Allah cuti 2minggu ni Yana akan sentiasa update blog k . Eh eh , awokk peghasan tak lagu dah tukar? Header pung ? Ahaha , kitaa pung baghu peghasan :P  Heh , mestilah sesuai dengan temaa . Ohyea , kat Header tuu ade gambar aite ? Yana buat tuuu sebab diorang BFTJ yana . BFTJ tu ape ? Best Friend Till Jannah  la :)  Nak jadi BFTJ Yana jugokkk ? Takpe , awok semuaa BFTJ yana :)

p/s : Hm , nampaknya sampai sini jelahh entry kali nii . Hope ada yang sudi baca . awokk awok yg comel , jangan lupaa follow twitter kita sekali moleh ? click sini . Thankss , okbai . Assalamualaikummm ;) 

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

3 ulasan:

eintan nurfuzie berkata...

best jadi student cik en ni koje je hari2..nk cuti pun payah
Daging yang dimakan hari hari boleh membunuh manusia ??!

Rabiatul Adawiyah ^^ berkata...

Hahah, kita sama lah, dok rumah je .___.

YANA PINKY berkata...

@eintan Hahha , alhamdulillah :) tapi tetap bosannn dengan cuti .

@rabiatul hmm sepp ! ^^'

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.