Hangoutt ! :)

Assalamualaikummmm readers ;)


  Ohhyeah . Harini kannn , besttt sesangat . Walaupun kaki rasa nak patah lewl . Memang tersangat best dan tersangat lahhh penat . Sampai kemalam rasa lenguh kaki ni . Tuuu la kau ni Yana , lama sangat tak hang kannn camni la . Ahahah , ohyeaaa . Yana dan BFTJ pergi Perpustakaan Raja Tun Uda , Shah Alam laaa :)

 Hikhik , bagi yg bosannn jangan risau leww . Banyak benda boleh buat. Online ? Gym ? RollerCoaster pelbagai jenis banyakk woooaa ! Ahahah , gempak giloooo naik rollercoaster tadi :D Sakit terus tekak menjeritt . Hiwhiww , memang the best lahh macam betul-2 walaupun 3D sahaja .Ahahaha, paling kelakarr aku dgn Diyana laaa . Asyik menjerit tak sudah , ada pulak gelak-2 kannnn . aku hanya mampu tergelakk dan menjeritt lol .

 Lepas dah naik tuuu ape lagi ? Makannn ah beb ! Ahaha , ape nak buat lagiii kan ? Memang tempatnyaaa cantik sesangat :* Lepas tuuu ? Kitorang posing ahhh wehhh . Memang tak sah kalau takposingg . Ahhaha , antara gambarnyaaa ni leww ;



 Hiwwhiww , akan Yana ingat memoryyy indah ini. ceeehh ;) Btw thanks for Alia , Diyana , Wafa , Aqilah , Nana , Fieqah for be my BFTJ :>  Memangg best giloooo la ^^ Hahahah . Okeyyylah . I think sampai sini je update nya . Insya'Allah lain kali Yana kan rajin terus meng-update blog ok. Sekarang nak balik kampunggg hoi ! Ahahahha , yeah yeahh (Y) Oklah byee , Assalamualaikum ^^
Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

1 ulasan:

hahamizah berkata...

help me by clicking this please :) http://hamizahsyam.says.com/my/news/malaysia-is-selected-few-in-asia-to-watch-super-juniors-virtual-concert-by-lg

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.