I'm Back ! :)

Assalamualaikum guys (:


  Yeaaaa , Alhamdulillah saya masih dipanjangkan umur .Masih boleh membuat amal ibadah di dunia ni .Haaa ! Korang apaa khabar ? I think ,ramaii dah tak ingat blog ni kan ? Lamaaa kot Yana hiatus . Eh , Ramadhan lagi beberapa hari je lagi :/ Hmmmm , sapaa puasa penuh ? angkat tangan ! \o/ Haha . How are youuu ? Sihat ? Harhar kay excited sikit ^^

 Hmmm , firstlyyy .Yana nak mintak maaf kalau biarkan blog ni berhabuk . #kbajet. Blog ni punnn baru je edit , i think dalam last month lah .Itupunnn lepas edit terus menghilang :/ hmm , now takde masaa .Lagipunn lepas rayaa kena fokus balik pada pelajaran dan get ready for last year exam :O

 Ehh , luckilyy i do not forgot .Baju rayaa korang warna apakah ? Heh heh ,tema Yana tahun ni BlackWhite :) Yg lain purple dan merah . *ehem. Crush Yana warnaa purple lols :b Okey abaikan -.- First dayy raya yana balik ke Pahang dulu ;) 2nd days , baru ke Johor ^^.

 Dalam minggu ni dan minggu lepas Yana busyyy gegila shopping .Setakat ni banyak dahh tempat pergi cari barang-2 raya .Tahun ni sakann betul lah. Hohok ,korangg acane eh ? Hmmm , sebelum tu Yana nak menyusun sepuluh jari campur jari kaki 20 . Heheh , nak mintak maaf kalau ada terkasar bahasa sepanjang kita blogging ni :) Btw blog ni mmg dah takde lagu sebab tadyy yana nak tukar lagu tapi dia takjadi jadi :/ So , terpaksa buang ,tapi lagi bagus kan :)

 Ehhh , one moree . Yana sekarang mmg aktif ke twitter dan fb je :) Followw lah yana di -> @Dianaafitewah :) Yanaa tak sombong ,jgn takut nak mention ok ? Yana takmakan orang :b

p/s : Alhamdulillah ,dapat jugak update .Insya'Allah ,bila free Yana update lagi okey . Assalamualaikum , bye ;)

Sincerely by me, NurDianaFitrah ♥

2 ulasan:

Cik bunga mawar berkata...

dik, gudluck for ur exam k :)

YANA PINKY berkata...

Thanks kak :")

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Diana Fitrah.